Essence And Value Of Automation Of Accounting And Anlytical Process In System Management By Enterprises Of The Restaurant Business

  • Tatjana Shmatkovska
Ключові слова: підприємство ресторанного господарства, автоматизація, управлінські рішення, програмні продукти, інновації, «фронт-офіс», «бек-офіс»

Анотація

У  статті  розглянуто  сутність автоматизації  обліково-аналітичного  процесу  в  системі  управління  підприємствами ресторанного  бізнесу.  Розкрито  значення  автоматизації  обліково-аналітичної діяльності на підприємствах ресторанного господарства. Означено переваги у застосуванні найбільш  дієвих  програмних  продуктів щодо  автоматизації  обліково-аналітичної діяльності підприємства в нинішніх умовах господарювання.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

Посилання

1. 1S: Obschepit dlia Ukrainy [1S: Food service for Ukraine]. Retrieved from http://rarus.com.ua/restor_bus/1c_obshchepit_ukraina/.
2. ISOFT restoran – reshenie Vashich problem [Restaurant – solution of your problems]. Retrieved from http://pro-business.kz/avtomatizatsiyabiznesa/.
3. Arkhipov V. V. (2007) Organizatsia restorannogo gospodarstva [The organization of restaurant business]. K. : Tsentr uchbovoi literatury.
4. Butinets F. F., Ivanenko S. V. (1997) Informatsiini systemy buhgalterskogo obliku [Information systems of accounting]. Zhytomyr : ZHITI.
5. Zavgorodniy V. P. (1998) Avtomatyzatsia buhgalterskogo ucheta, kontrolia, analiza i audita [Automation of accounting, monitoring, analysis and audit]. K. : “A. S. K.”
6. Znachennia avtomatizovanyh informatsiinykh system v upravlinskii diialnosti zakladiv restorannogo gospodarstva [The organization of application the automated systems of production and sales of the restaurant business]. Retrieved from http://www.rusnauka.com/29_DWS_2012/Informatica/3_120113.doc.htm.
7. Organizatsia zastosuvannia avtomatyzovanykh system obliku vyrobnytstva ta realizatsii produktsii restorannogo gospodarstva [Organization of use the automated systems in accounting production and sales of restaurant business]. Retrieved from http://mobile.pidruchniki.com/1081080643439.
8. Programnyi kompleks “Parus – Restoran” [The software complex “Sail-Restaurant” ]. Retrieved from http://www.parus.ua/ua/169/.
9. Suchasnyi stan ta problemy avtomatyzatsii buhgalterskogo obliku na pidpryemstvakh Ukrainy [The current state and the problems of automation of accounting on the Ukrainian enterprises]. Retrieved from http://www.kpi.kharkov.ua/archive.
10. Suchasni systemy avtomatyzatsii upravlinnia gotelno-restorannogo biznesy Ukrainy [Modern systems of automation of management in the hotel and restaurant business of Ukraine]. Retrieved from http://dspace.nbuv.gov.ua/bitstream/handle/123456789/19510/09.
11. Fedosova K. S., Teleghenko L. M. (2010) Suchasni informatsiyni tehnologii u gotelnomu i restorannomu biznesi [Modern informational technology in the hotel and restaurant business]. Odessa: “TES”.
12. Tsiutsiak A. L. (2012) Organizatsia oblikovo-analitychnogo protsesy pidpryemstv restorannogo gospodarstva v umovakh avtomatyzovanoi obrobky informatsii [Organization of accounting and analytical processes at the enterprises of restaurant business in the conditions of automated processing of information]. Visnyk Khmelnytskogo natsionalnogo universitetu. Vol. 1, 512

Переглядів анотації: 69
Завантажень PDF: 44
Опубліковано
2015-02-26
Як цитувати
(1)
Shmatkovska, T. Essence And Value Of Automation Of Accounting And Anlytical Process In System Management By Enterprises Of The Restaurant Business. fp 2015, 263-266.