Стан та перспективи розвитку іпотечного кредитування в Україні в умовах сучасних ризиків і загроз - Ольга Вовчак; Тетяна Андрейків; Вікторія Павлишин (Фінансовий простір, 2023)
Розглянуто сучасний стан та перспективи розвитку ринку іпотечного кредитування в Україні в умовах воєнного стану. Визначено основні тенденції іпотечного кредитування в Україні протягом 2020-2022 рр. Проаналізовано активність на первинному та вторинному ринках щодо іпотечного кредитування та виявлено тенденцію до скорочення обсягів іпотечних договорів на первинному ринку нерухомості в Україні.