Ринок інвестиційних фінансових послуг в умовах екологізації економічного буття та становлення економіки сталого розвитку - Мирослава Хуторна; Микола Руденко; Оксана Вовченко (Фінансовий простір, 2023)
Розвинено парадигмальні детермінанти та обґрунтовано структурування еволюційної трансформації фінансового сектору в умовах становлення економіки сталого розвитку. Набула подальшого розвитку класифікація зелених облігацій. Здійснено оцінку динаміки зміни економічних параметрів розвитку ринку зелених облігацій у світовому вимірі. Розкрито еволюцію регламентації економічних відносин у сфері обігу зелених облігацій у країнах Європи та окреслено напрями нівелювання перешкод розвитку ринку зелених облігацій за інституційним підходом.