Воєнний екоцид в україні та його вплив на економічну безпеку країни - Наталя Третяк; Анатолій Маренич; Алла Харченко; Юлія Харченко (Фінансовий простір, 2023)
В статті розглянуто поняття воєнного екоциду, досліджено порушення екосистеми в результаті бойових дій та негативний вплив екологічної катастрофи на економічну безпеку країни.