Моделі державно-приватного партнерства у зовнішньоекономічній діяльності: форми, механізми, декомпозиція - Ольга Пирог; Мар’яна Томич; Марта Вороновська (Фінансовий простір, 2021)
У статті досліджено моделі державно-приватного партнерства (ДПП) та вказано на доцільність їх використання при реалізації проєктів ДПП у зовнішньоекономічній діяльності. Це дозволило визначити форми та механізми ДПП у зовнішньоекономічній сфері. З метою підвищення рівня результативності ДПП, у статті застосовано структурний та об’єктно-орієнтовний підходи до моделювання та сформовано відповідний порядок моделювання ДПП у зовнішньоекономічній діяльності.