Актуальні проблеми розвитку банківських технологій в Республіці Казахстан - Ляззат Сембиева; Аида Жагипарова; Индира Бексултанова (Фінансовий простір, 2021)
В статті охарактеризовано суть та надано класифікацію банківських технологій, обґрунтовано роль інформаційних технологій. Автором досліджено сучасні тенденції розвитку ринку банківських послуг Pеспубліки Казахстан, що базуються на використанні сучасних технологій та обґрунтовано перспективні напрями його подальшого розвитку.