Прогнозування та шляхи ефективного розвитку галузі овочівництва у південному регіоні - Вікторія Бойко; Людмила Бойко (Фінансовий простір, 2021)
Овочівництво є однією з важливих рослинницьких галузей сільського господарства України. У статті розглянуто пріоритетні напрями розвитку галузі у південному регіоні. Розроблено прогноз обсягу виробництва овочів всього та, зокрема, томатів. Такі прогнози дадуть можливість визначити перспективу щодо створення організаційно-економічних умов для підвищення ефективності та конкурентоспроможності галузі овочівництва і будуть основою для розробки стратегії регіону.