Удосконалення стратегічного управління підприємством - Вероніка Ковальчук; Анна Шопіна; Аліна Пономарьова (Фінансовий простір, 2020)
У статті проаналізовано ділову активність підприємства та необхідність розроблення стратегічного напряму розвитку підприємства. Систематизовано методи стратегічного управління та інструменти їх реалізації. Зазначено пріоритетність збалансованого управління у підвищенні керованості підприємством