Фінансові аспекти страхування туристів в умовах глобалізації економіки - Дж.Р. Зайналов; Сюзанна Алієва; Д.Ш. Хусанова (Фінансовий простір, 2020)
Стаття присвячена факторному аналізу діючої системи страхового захисту туристів, що прибувають в Узбекистан. Розглянуто і доведено специфіку страхових послуг в сфері туризму, що здатна утворити багатогранну і багаторівневу систему страхування туризму. Крім того, визначено вплив страхових послуг на розвиток, а також їх взаємозв'язок.