Bank lending to environmentally friendly business in Ukraine - Yulia Zhezherun; Marina Pidkuiko (Фінансовий простір, 2019)
У статті досліджено сутність екологічно безпечного підприємництва як складової сучасної бізнес-моделі конкурентоспроможної економіки, а також визначено основні напрями його розвитку в Україні. Розглянуто сутність та особливості банківського кредитування екологічно безпечного підприємництва на прикладі державного банку. Виявлено ризики та досліджено перспективи розвитку банківського кредитування екологічно безпечного підприємництва в Україні.