Current trends of insurance of agricultural risks in Ukraine - Drashko Achimovich; Nelya Nahaichuk (Фінансовий простір, 2019)
Систематизовано підходи до розуміння суті агрострахування та класифікації ризиків агровиробників. Проведено огляд сучасного стану ринку агрострахування в Україні. Здійснено аналіз страхування ризиків агровиробників у розрізі бізнес-процесів основної діяльності страховиків. Ідентифіковано чинники, що гальмують формування ефективної системи страхового захисту виробників агропродукції. Окреслено перспективні напрями організації страхового менеджменту ризиків агросфери.