Шляхи подолання асиметрії інформації між основними контрагентами страхових компаній - Андрій Баранов (Фінансовий простір, 2019)
У статті досліджено існуючі підходи про-тидії проблемам, пов’язаним із асиметрією інформації. Для страхових компаній запропоновано розділити шляхи подолання цієї асиметрії на дві групи залежно від специфіки конфлікту інтересів, що виникає між її основними стейкхолдерами. Розкрито шляхи подолання асиметрії інформації між страховиком та страхувальником, менеджментом страхової компанії, її власниками та кредиторами.