Етичні цінності Християнства у структурі господарсько-економічних відносин - Світлана Майстренко (Фінансовий простір, 2019)
В статті досліджується місце та роль християнських моральних цінностей у процесі формування культури економічних взаємовідносин. Обґрунтовано взаємозв’язок економічних та релігійних категорій, окреслено ключові етичні релігійні принципи, що сприяють формуванню певного економічного типу суспільства та виступають у ролі морального регулятора економічної діяльності.