Іншомовна кроскультурна компетентність як складова професійної компетентності здобувачів вищої економічної освіти - Лариса Чабак (Фінансовий простір, 2019)
Головною ідеєю статті є визначення необхідності формування кроскультурної компетентності здобувачів вищої економічної освіти. В статті досліджено, що кроскультурна компетентність є складовою частиною професійної компетентності, яка формується в процесі вивчення іноземної мови. Автор наголошує на нерозривному зв’язку іноземної мови та культури іншої країни.