ФінТех в країнах АСЕАН: стан, проблеми та вплив на фінансові ринки - Дар’я Гордєєва; Світлана Бахшалієва; Олена Подвальна; Еліна Сергієнко (Фінансовий простір, 2019)
Досліджено поняття фінтеху, а також стан та розвиток даного явища в рамках світу та Асоціації держав Південно-Східної Азії зокрема. Виділено основні проблеми, з якими стикаються країни об’єднання в процесі розбудови національної фінтех-інфраструктури. Запропоновані можливі варіанти рішення наявних проблемних аспектів фінтеху в країнах-членах АСЕАН для подальшого успішного розвитку регіону в даній сфері.