Особливості страхової діяльності та їх вплив на систему обліку - Олена Лаврова (Фінансовий простір, 2015)
У статті розглянуто специфічні особливості страхової діяльності, що зумовлюють  виникнення  особливих  об’єктів  обліку  та показників фінансової звітності; обґрунтовано їх доцільність, суттєвість та необхідність розкриття.