Мікрокредитування соціальних підприємств в україні: стан та перспективи розвитку - Анастасія Свинчук (Фінансовий простір, 2015)
У  статті  досліджено  сучасний стан  розвитку  ринку  мікрокредитування  і  як традиційних  підприємств,  так  і  соціальних підприємств.  Визначено  основні  проблеми мікрокредитування  соціальних  підприємств  в Україні та запропоновано шляхи їх вирішення.