Стратегії менеджменту персоналу в сучасних умовах розвитку організації - Катерина Калинець (Фінансовий простір, 2015)
У  статті  розглядаються стратегічні  можливості  розвитку  організацій через  призму  політичної,  економічної  та соціальної  нестабільності.  Проведено  аналіз динаміки функціонування ринку праці. Визначено основні  тенденції  та  можливості  формування стратегії  менеджменту  персоналу  в  сучасних умовах розвитку організацій.