Інвестування аграрного сектора – передумова гарантування екологічної безпеки держави - Ольга Вишневська; Ірина Шевченко (Фінансовий простір, 2015)
У  статті  розглянуто  теоретичні  засади  та  складові  екологічної  безпеки.  Досліджено  рівень  природно-техногенної та  екологічної  безпеки  регіонів  України. Проаналізовано  рівень  інвестицій  в  аграрний  сектор  економіки  та  питома  вага  галузі у  формуванні  ВВП.  Визначено  роль  та  основні передумови  інвестування  в  аграрний  сектор економіки