Інтелектуальні драйвери адаптації сучасних підприємств в умовах «Індустрії 4.0» - Михайло Сагайдак; Олена Криворучкина (Фінансовий простір, 2018)
Визначено  принципові  зміни  бізнес-середовища під впливом ключових трендів «Індустрії 4.0». Актуалізовано  основні  інтелектуальні драйвери  адаптації  підприємств  і  прогнозну трансформацію їхньої ієрархічності. Структуровано  ключові  компетенції  персоналу.  Встановлено  їхній  взаємозв’язок  із  забезпеченням адаптації  підприємств  до  умов  Четвертої промислової  революції.  Обґрунтовано  пріоритетні  напрями  розвитку  компетенцій  майбутнього.