Передумови, еволюція і тенденції розвитку інтернет-спільнот на сучасному етапі - Соломія Федушко; Тетяна Лукашенко; Софія Храбуст (Фінансовий простір, 2018)
Розглянуто питання щодо сутності та передумов  створення  інтернет-спільнот, етапів їх розвитку,  переваг  в  організації  різного роду суспільних  взаємодій, запобігання поширенню негативної інформації в соціальних мережах.