Особливості нормативного регулювання криптовалют: світовий досвід - Ольга Шинкаренко; Наталія Рогова; Іванна Панівник (Фінансовий простір, 2018)
Розглянуто  поняття  криптовалюти, її особливості, що лежать в основі цього процесу. Наведено  підходи  міжнародного  регулювання  з  використанням  однієї  з  різновидів  криптовалют  —  бiткоїн  у  різних  країнах  світу   і  висвітлено  ризики,  які  можуть  виникнути   при здійсненні операцій із криптовалютами.