Огляд базових теоретичних концепцій державного регулювання доходів населення - Світлана Колодій (Фінансовий простір, 2018)
Присвячено оглядові та систематизації сучасних базових теоретичних концепцій державного регулювання доходів населення. Розглянуто  кейнсіанський  підхід  до  регулювання доходів населення, концепцію представників  неокласичного  напряму  стосовно  формування доходів населення та регулювання їхнього рівня, а також підхід інституціонального напряму  сучасної  економічної  теорії  до  ролі держави в економічному житті та формуванні доходів населення