Фінансові аспекти функціонування регіональних виробничих систем лісового сектору промисловості - Володимир Волошин (Фінансовий простір, 2018)
Виокремлено стабільні та стримувальні  фактори  розвитку  виробничих  систем лісової галузі. Досліджено основні фінансові та економічні показники  ведення  лісогосподарської  діяльності провідними регіонами України. Проаналізовано інформаційні джерела функціонування лісового сектору і регіональних виробничих систем. Проведено порівняння фінансових результатів підприємств лісового господарства з іншими галузями промисловості.