Банківське інвестиційне кредитування сільськогосподарських підприємств в Україні - Ганна Чепелюк; Ірина Цистан (Фінансовий простір, 2015)
Розглянуто  сучасний  стан банківського  інвестиційного  кредитування сільськогосподарських підприємств в Україні та сформовано пропозиції щодо його вдосконалення  з  метою  розвитку  сільського  господарства та економіки в цілому.