Умови і тенденції розвитку вітчизняних пивоварних підприємств - Алла Осокіна; Мар'яна Никифорчин (Фінансовий простір, 2018)
Представлено  результати  ретроспективного аналізу діяльності вітчизняних пивоварних підприємств. Здійснено діагностику факторів макро- та мезосередовища. Визначено  загрози  і  можливості  їх  функціонування та розвитку, які систематизовано в матриці стейкхолдерського аналізу.