Формування лізингових відносин на ринку нерухомого майна в Україні - Світлана Запорожець (Фінансовий простір, 2018)
Досліджено  особливості  формування  лізингових  відносин  на  ринку нерухомого  майна  в  Україні.  Визначено  спільні і  відмінні  риси  між  іпотечним  банківським кредитуванням і фінансовим лізингом об’єктів нерухомого  майна  житлового  призначення. Досліджено  інституціональні  передумови функціонування  лізингових  відносин  на  ринку нерухомого  майна  в  Україні,  проаналізовано кількісні параметри надання лізингових послуг.