Актуальні питання обліку та оподаткування засобів індивідуального захисту на підприємстві - Людмила Буркова (Фінансовий простір, 2018)
Досліджено  особливості  розмежування  малоцінних  предметів  на  основні та допоміжні. Освітлено  особливості  обліку  малоцінних предметів на підприємстві в цілому та засобів індивідуального  захисту  зокрема,  а  також порядок  контролю  за  їх  видачею  у  встановлені  строки,  експлуатацією,  зберіганням  i списанням.