Валютне регулювання в умовах сьогодення - Ольга Бартош (Фінансовий простір, 2018)
Висвітлено  основні  питання  валютного регулювання з огляду на проект закону України про валюту. Описано зміст основних принципів валютного регулювання. Визначено об’єкти,  форми  та  інструменти  валютного регулювання.