Застосування бенчмаркінгу в системі управління підприємством - Олена Христенко; Станіслав Манжос (Фінансовий простір, 2018)
Досліджено теоретичні погляди нау ковців щодо трактування поняття «бенчмаркінг». Проведення бенчмаркінгу забезпечує підприємству формування додаткових конкурентних переваг. Визначено особливості застосування бенчмаркінгу в системі управління на провідних зарубіжних та вітчизняних підприємствах. Запропоновано  правила,  яких  необхідно  дотримуватися  під  час  застосування  бенчмаркінгу  в  системі управління підприємством.