Асиметрія інформації та її вплив на банківський сектор - Інна Саєнко (Фінансовий простір, 2018)
Розглянуто  сутність  поняття  «асиметрія  інформації»,  особливості  її  прояву  на  ринку банківських послуг, основні проблеми, пов’язані з нею, визначено  її  вплив  на  банківський  сектор.  Вказано, що  рівень  довіри  до  банківського  сектору  ґрунтується на наявності інформації. Досліджено  основні  причини  прояву  асиметрії  на банківському  секторі  та  вплив  на  фінансову  стійкість банків.