Стратегії розвитку аграрних підприємств з іноземними інвестиціями - Вікторія Петренко; Алла Карнаушенко (Фінансовий простір, 2018)
Проаналізовано  наявні  підходи  до  розроблення стратегії розвитку аграрних підприємств з  іноземними  інвестиціями.  Відображено  класифікацію  та  систематизацію  інвестиційних  стратегій, їх спрямованість та галузева діяльність, що дозволяє  їм  досягати  й  використовувати  ефект  синергізму. Розглянуто  переваги  і  недоліки  інвестування аграрних підприємств в Україні за допомогою SWOT-аналізу.