Місце України на світовому ринку військово-технологічної продукції - Олена Коляда; Світлана Тригуб (Фінансовий простір, 2018)
Досліджено  сучасний  стан  і  динаміку розвитку світового ринку зброї. Виокремлено основних  експортерів  та  імпортерів  у  цьому  сегменті. Проведено оцінку місця України як експортера озброєння на світовий ринок. Запропоновано  напрями  підвищення  ефективності  використання  військово-технологічного  потенціалу України.