Особливості застосування статистичних моделей і методів для оцінки банківської діяльності - Надія Рогожнікова (Фінансовий простір, 2015)
В  статті  розглянуто  необхідність  статистичного  оцінювання  функціонування  банків,  пропорційності  взаємозв’язків, визначення  тенденцій  їх  розвитку  з  метою інформаційно-аналітичного  забезпечення повноцінної  інтеграції  банківської  системи України в міжнародний економічний простір.