Особливості застосування інфляційного таргетування, як режиму монетарної політики центрального банку - Олексій Мірошник (Фінансовий простір, 2015)
В статті проаналізовано основні особливості  застосування  інфляційного  таргетування,  виділено  позитивні  та  негативні риси  застосування  означеного  режиму  та особливості його впровадження.