Методичні підходи до оцінювання ефективності інвестиційних проектів регіональних програм житлового будівництва - Ірина Тяжкороб (Фінансовий простір, 2017)
Проаналізовано  тенденції  розвитку методичних підходів до оцінки ефективності інвестиційних проектів у сфері житлового будівництва. Запропоновано  метод  оцінки  ефективності  інвестиційних проектів у житловій сфері на підставі зіставлення соціальних проблем, які існують у регіоні, та пріоритетів в інвестиційній діяльності будівельних організацій.