Законодавчі зміни у регулюванні податку на нерухоме майно - Анастасія Громова; Ірина Козак (Фінансовий простір, 2017)
У статті досліджено законодавчі зміни у регулюванні податку на нерухоме майно. Здійснено аналіз надходжень податку на нерухоме майно  до  місцевих  бюджетів.  Досліджено  вплив законодавчих змін на функціонування податку на нерухоме майно.