Методичні аспекти обліку готової продукції - Ганна Лютова; Анастасія Бондар (Фінансовий простір, 2017)
В статті розглянуто економіко-облікову  інтерпретацію  «готової  продукції» вітчизняними  та  іноземними  науковцями, особливості обліку готової продукції. Визначені напрями удосконалення оцінки готової продукції на  підприємстві.