Іпотечне кредитування населення як одна з перспективних можливостей відновлення села в Україні - Світлана Кушнір; Луїза Григорович (Фінансовий простір, 2017)
У  статті  проаналізовано динаміку  чисельності  сільських  населених пунктів  в  Україні.  Досліджено  вітчизняні  та закордонні умови надання іпотечних кредитів. Виявлено переваги надання іпотечних кредитів жителям  села.  Зазначено  основні  проблеми  іпотечного  кредитування  в  Україні  та запропоновані шляхи їх подолання.