Управління змінами в муніципальній діяльності України - Олег Кухленко; Ганна Гончарова; Наталія Кирилко (Фінансовий простір, 2017)
У статті проведено теоретичне дослідження  сутності  та  характерних  ознак управління змінами, що виникають  в результаті розвитку муніципальної діяльності. Розглянуто модель  успішного  управління  організаційними змінами  та  розподіл  повноважень  управління змінами.  Запропоновано  рекомендації  щодо розв’язання  проблем  управління  змінами  в муніципальній діяльності.