Сучасні підходи до стратегічного управління конкурентоспроможністю банку - Вікторія Костогриз; Віталіна Соколенко (Фінансовий простір, 2017)
У  статті  розкрито  теоретико-методичні  підходи  до  управління конкурентоспроможністю банку та досліджено підходи  до  визначення  даної  категорії.  Запропоновано  комплексну  модель  управління конкурентоспроможністю  банку,  що  ґрунтується  на  комплексному  вивченні  особливостей функціонування  і  розвитку  банківської  установи в умовах конкурентного ринку та описано її етапи.