Соціальний капітал в системі антикризового менеджменту - Інна Кочума (Фінансовий простір, 2016)
У  статті  розкривається  роль соціального  капіталу  в  системі  антикризового  менеджменту  організації,  аналізується механізм його впливу на її життєдіяльність та надаються  практичні  рекомендації  щодо  його формування  та  ефективного  використання  в умовах кризи.