Внутрішня міграція України в умовах військових та соціально-економічних загроз - Валентина Кукса (Фінансовий простір, 2016)
У статті досліджено особливості внутрішньої міграції населення України в умовах військових  та  соціально-економічних  загроз. Визначено  причини  та  регіони  внутрішнього переміщення  населення.  Проаналізовано проблеми  внутрішніх  мігрантів  та запропоновано заходи, щодо їх вирішення.