Дослідження тісноти кореляційного зв’язку між значеннями відносних фінансових показників підприємств Волинської області - Андрій Клювак; Оксана Клювак; Олексій Яров (Фінансовий простір, 2011)
В статті досліджено деякі аспекти створення статистичних моделей, за допомогою яких можна здійснювати прогнозування імовірності настання банкрутства підприємств. Проаналізовано тісноту кореляційного зв’язку між значеннями відносних фінансових показників підприємств Волинської області та запропоновано базис для побудови моделі прогнозування банкрутства підприємства.