Проблеми та напрямки реформування пенсійної системи в Україні - Ярослав Дробот; Наталія Резніченко (Фінансовий простір, 2016)
В  статті  обґрунтовується необхідність  реформування  пенсійної  системи України  шляхом  реформування  солідарної  системи,  створення  накопичувальної  системи, розвитку системи добровільного пенсійного забезпечення,  а  також  необхідність  підвищення її  фінансової  стійкості  і  пошуку  нових  джерел фінансування.