Арт-інвестиції як альтернативний напрям інвестування - Інна Власова; Ірина Делех (Фінансовий простір, 2016)
Досліджено світовий арт-ринок з погляду  його  привабливості  для  інвестиційних вкладень.Наведено  порівняльну  характеристику  ефективності  інвестицій  у  різні  категорії активів.  Розглянуто  антикваріат  як  альтернативний  інвестиційний  актив.  Виокремлено  особливості  інвестування  в  предмети антикваріату.