Інноваційні напрями розвитку філій/відділень банків та проблеми забезпечення їх ефективності - Віктор Сидоренко (Фінансовий простір, 2016)
Розглянуто  підходи  до    оцінки ефективності діяльності філій/відділень банків та проведено факторний аналіз забезпеченості регіонів України банківськими установами з використанням кореляційно-регресійного аналізу. Визначені  напрями  інноваційного  розвитку філій/відділень в контексті концепції Банк 3.0.