Довіра як важливий чинник ефективності монетарної політики в Україні - Олена Мулярчук (Фінансовий простір, 2016)
У  статті  досліджено  вплив довіри  на  ефективність  реалізації  монетарної політики  центрального  банку  України. Проаналізовано основні показники, які характеризують  рівень  довіри  суб’єктів  економіки.  Запропоновано основні шляхи його підвищення.