Необхідність та перспективи утвердження аудиту ефективності як форми державного фінансового контролю в Україні - Деніза Долбнєва (Фінансовий простір, 2015)
В  статті  розглянуто  сутність, мету  та  завдання  аудиту  ефективності.  Враховуючи зарубіжний досвід та вітчизняні реалії організації  державного  фінансового  контролю,обґрунтовано  необхідність  запровадження аудиту  ефективності  як  прогресивної  форми державного  фінансового  контролю,  а  також визначено  проблеми  та  перспективи  його  утвердження в Україні.