Реструктуризація банківської системи України: сучасний стан та перспективи - Олексій Другов; Оксана Прийма (Фінансовий простір, 2015)
У  статті  розглядається  сучасний  стан  в  банківській  системі  України, аналізуються  заходи  Національного  банку України  з  реструктуризації  банківської  системи,  розглянуто  світовий  досвід  та  напрями подальшої реструктуризації.